Om Aktiviteterne

Albertslund Rideklub afholder i løbet af året en række aktiviteter for vores medlemmer (begyndere og øvede, rideskoleryttere og private).

For stævner se (HER)

Aktiviteterne er jævnt fordelt over året og foregår både med og uden hest:

Flettekursus (ikke i 2012)
Lær hvordan man nemt fletter manen på hesten til f.eks. dressurstævner. Kurset tager ca. 2 timer og man skal medbringe lidt man-elastikker og en hest

Aftenskovtur (ikke i 2012)
Kom en tur i Vestskoven til hest med “guide”.
Skovturen starter kl. 20 og man er først hjemme efter ridecenterets lukketid – måske du oplever en sovende hest eller to? Undervejs er der pitstop og alle detalgende får noget at drikke og lidt frugt inden turen fortsætter.

Ryttermærker – ikke aktuelt i øjeblikket!!!
En af klubbens medlemmer har arrangeret kursus i januar 2013 for ryttermærke 3 & 4  (se under aktiviteter/kursus)
Du kan læse mere om ryttermærkerne her

Kræmmermarked
Aktivitetsudvalget står for at arrangere kræmmermarkeder ved passende lejligheder som klubstævner mv. Alle ARK ryttere kan gratis sælge deres ting på staderne – måske nogle af de startende ryttere står og mangler det du gerne vil sælge?

Diverse kurser
Alt efter tilslutning afholdes der spring- og dressurkurser med udvalgte inviterede beriddere.