Aktuelle hold – Voltigering 2016

Logo_Volti

ARK har pt. et voltigeringshold og tre individuelle voltigører.  Holdet har eksisteret siden 1 Januar 2015. Der er pt. ingen ledige pladser, så hvis man ønsker at gå til voltigering på ARK, kan man blive skrevet på en venteliste se kontakt info i bunden.

Holdet består pt. af

Udøverne:

• Nathalie Hendriksen
  • Maja Hansen
  • Nanna Bundgaard Hansen
  • Søs Anna Kjærbo
  • Mille Christoffersen
  • Lærke Bredfeldt
  • Andrea Skov
  • Laura Birch

Trænerne:

• Helena Sjøgren
  • Helena Harvig
  • Laura Blanco-Thorup

Alle trænerne har været en del af det tidligere landshold for voltigering, og får jævnligt undervisning af mangeårige danske og nordiske mester samt Europamester 2013, Rikke Laumann.

Longefører:
Pt. Nina Lambertus (som også longerer klubbens tre individuelle udøvere) indtil Maria Hess bliver klar igen fra en længerevarende skade.

(Maria Hess, som har været i voltigeverden i 16 år, primært som træner og udøver)

Hest:
Prinsessen som er tidligere rideskolehest på ARK og nu ejet af Lene Lassen. Prinsessen har gået voltigering siden oktober 2015 og nyder den opmærksomhed hun får som voltige hest.

Planen er at have et hold med 8 udøvere på F-niveau med mulighed for mere hvis interessen er der.

Individuelle voltigører
Vi har i klubben tre individuelle voltigører:

• Helena Sjøgren
  • Helena Harvig
  • Laura Blanco-Thorup

Alle tre individuelle voltigører er i år (2016) blevet udtaget til bruttotruppen i voltigering, hvor de, sammen med fire andre voltigører rundt omkring i landet, skal kæmpe om tre pladser ved EM i Le mans i Frankrig 2016.

Pigerne knokler hårdt på nye og forbedrede frie programmer (kür) i år, så de kan blive klar til de to udtagelsesstævner der ligger i Hvidovre og som CVI stævne i Flyinge Sverige. Derudover har de et mål om at ligge i top fem ved de Danske Mesterskaber sidst på året og top 10 ved de Nordiske mesterskaber der bliver holdt ved samme stævne.

Pigernes træner er:
-Maria Hess, som har været i voltigeverden i 16 år som udøver, og de sidste 10 år som træner.

Pigernes Longefører er
-Nina Lambertus, har været indenfor voltigeverden i 20 år, både som udøver, træner, og longefører mm.

Pigernes hest er:

Atlanta aka Hesti,

10 års Dansk Varmblod, gået voltigering siden Juni 2014. Stang: 170 cm.Ejet af Mie Arnvig

Interesseret kan kontakt os via Mariavoltige@hotmail.com

Eller pr. tlf. til Maria på: 60117727

Og følg os endelig på vores facebook side Albertslund Voltige