Spørgsmål vedr.:
opstaldning, ridehuskort og rideskole skal rettes til Albertslund Ridecenter
HER

Dette er kun Rideklubben (ARK):

Albertslund Rideklub har 3 typer medlemskaber der betales årligt:

NB:  Kontingent betales for et år ad gangen.

Junior (under 18 år): 250,00 kr. årligt
Senior – aktiv: 400,00 kr. årligt
Støttemedlem (NY) 150.00 kr. årligt

Som aktivt medlem kan du starte stævner under Dansk Rideforbund og deltager i klubbens aktiviteter til nedsat pris. Det kræver også medlemsskab af en rideklub for at kunne tage ryttermærker .

Du har som medlem mulighed for at præge klubben gennem deltagelse i de forskellige udvalg (se mere HER) og har stemmeret på generalforsamlingen.

Støttemedlem, nyt fra 2016. Medlemsskabet giver mulighed for, at børn, ægtefæller og øvrige interessenter kan være medlem af klubben som støttemedlem, men uden at bruge klubbens ride faciliteter. At være støttemedlem giver ikke ret til at starte stævner i klubbens navn!. Man har heller ikke stemmeret ved klubbens afstemninger og generalforsamling.

ARK GirokortOpkrævning

Når klubben har modtaget din tilmelding vil du modtage et velkomstbrev med betalingsoplysninger. Det er vigtigt at du bruger dit medlemsnummer når du betaler.
Vi udsender kontingentopkrævning en gang årligt i december og indbetalingen dækker hele året.Betaler du ikke til tiden pålægges et rykkergebyr på 50 kr, ved foresat manglende betaling ophører medlemskabet.

Spørgsmål vedr. medlemskab og fordele kan stilles til klubbens kasserer på mail: kasserer@albertslundrideklub.dk

Klubbens konto for kontingent:  Danske Bank reg. nr. 9570 kontonr. 1267663