Dressur

Vi har frit valg af dressur underviser på ARK og har flere fast tilknyttede til klubben. Er du interesseret i at modtage undervisning, så kan du evt. kontakte bestyrelsen.

For at reglen om, at der kun må være een underviser i ridehuset/banerne af gangen kan fungere, laver bestyrelsen en plan for undervisningen.

PRAKTISK INFO:

• Der er dressur for alle niveauer for både ponyer og heste
  • Der rides 30 min. og man møder opvarmet. Ovenstående tider er ca. tider
  • Pris og betaling varierer efter underviser fra ca. 125 – 250 kr. Kontakt underviser for nærmere info.
  • Vi råder over et ridehus 18×52 hvor der undervises i den ene ende, alternativt benyt vores nyanlagte 20×60 ridebane
  • Øvrige ryttere vil tage hensyn til dem der får undervisning
  • Kun privat undervisning i et ridehus ad gangen (oktober 2015)
  • Ingen longering hvis der er undervisning i ridehuset
  • Deltager man i undervisningen deltager man også i arb. weekenderne (2 dage/år)

Spring

GENEREL PRAKTISK INFO:

• Der er springning på alle niveauer for både ponyer og heste
  • Der springes 15 min. pr. hest, typisk 3-4 på et hold á 45-60 min.
  • Der skridtes varm inden undervisningen starter
  • Pris pr. gang 80-250 kr, kontakt underviser for nærmere info
  • Vi råder over 12 spring, cavalletis, diverse fyld samt mur og “vandspejl” begge i plastik
  • Det sidste hold sætter bane op, det første hold tager bane ned
  • Er der få hold hjælper ALLE med at bygge og fjerne spring
  • Deltager man i springundervisningen deltager man også i arb. weekenderne (2 dage/år)

Er du interesseret? Kontakt rideklubben på spring@albertslundrideklub.dk eller kom når springningen starter og tal med underviseren.