Klubmesterskab – regler

REGLER FOR DELTAGELSE I KLUBMESTERSKABERNE 2017

Rytteren skal have betalt medlemskab af Albertslund Rideklub, for at kunne deltage i ARK’s klubmesterskab.
Rytteren forpligtiger sig til at hjælpe til klubmesterskabsstævnerne. Står rytterens navn ikke på hjælperlisterne før stævnet, vil starten blive annulleret og indskud gå tabt.

Klubmesterskaberne afvikles i valgfri klasser.
Spring : min. 80 cm. for heste og 40:50:60 cm. for pony.
Dressur : min. LC1 for hest og pony.

Klubmesterskaberne afvikles ved, at ARK’s ryttere skal starte det højeste dressurprogram/springhøjde ekvipagen har gennemført, uanset procenter/ fejl i klassen, og uanset stævneniveau, iht. kvalifikationsperioden, som omfatter det indeværende og de 2 forudgående stævneår.
Udelukkelser iht. DRF’s seneste OUT. regler.

Der skal være min. 3 tilmeldte i klassen for at denne gennemføres. Det er kun tilladt at deltage med en hest/pony i klubmesterskabet. Der rides over 3 stævner. 2 kvalifikationsstævner og 1 finalestævne. Der kræves start til mindst et kvalifikationsstævne, for at kunne ride finalestævnet. Der kan startes i begge kvalifikationsstævnerne, og kun med samme hest/pony. Det bedste resultat fra et af disse, tæller videre til finalestævnet

SPRING afvikles som stilspringning
Ekvipagen med de sammenlagte højeste point, efter en af kvalifikationsstævnene og Finalestævnet er vinder.

DRESSUR på procenter, som ganges op efter sværhedsgrader:
Sværhedsgrad 0, ganges op med 1.0
Sværhedsgrad 1, ganges op med 1.01
Sværhedsgrad 2, ganges op med 1,02 osv. osv.
Procenterne bliver først ganget op efter hvert stævne. Ekvipagen med de sammenlagte højeste procenter, efter en af kvalifikationsstævnene og Finalestævnet er vinder.

Vinderne modtager staldplakette samt dækken.
April 2017/Stævneudvalget

REGLER FOR DELTAGELSE I KLUBMESTERSKAB SPRING 2016

• Rytteren skal være medlem af ARK for at kunne deltage i ARK´s klubmesterskab
  • Klubmesterskaberne afvikles i valgfri klasser. Dog min. LE 80cm. for heste og 40:50:60 cm. for ponyer.
  • Klubmesterskaberne afvikles ved, at ARK ryttere skal starte det højeste program ekvipagen har gennemført efter 1.1.2014 uanset antal fejl i klassen.
  • Der skal være min. 3 tilmeldte i klassen for at den gennemføres.
  • Klasserne bliver bedømt som stilspringning
  • Vinderen modtager staldplakette samt dækken
  • Udelukkelser iht. DRF’s seneste OUT. Regler
  • Det er kun tilladt at deltage med en hest/pony i klubmesterskabet

Udgivet 11/10-2016 af stævneudvalget

REGLER FOR DELTAGELSE I KLUBMESTERSKAB DRESSUR 2016

Rytteren skal være medlem af ARK og have betalt kontingent for at kunne deltage i ARK’s klubmesterskaber

• Klubmesterskaberne afvikles i valgfri dressurklasser, dog min. LC1.
  • Klubmesterskaberne afvikles ved, at ARK ekvipagen skal starte det højeste program ekvipagen har gennemført efter 1.1.2014, uanset stævneniveau.
  • Der kan kun startes en pony/hest til klubmesterskaberne.
  • Der rides over 2 stævner og på procenter, som ganges op efter sværhedsgrader:
  • Sværhedsgrad 0, ganges op med 1.0
  • Sværhedsgrad 1, ganges op med 1.01
  • Sværhedsgrad 2, ganges op med 1,02 osv. osv.
  • Procenterne bliver ganget op efter hvert stævne.
  • Ekvipagen med den sammenlagte højeste procent, efter andet stævne er vinder.
  • Der skal være min. være 3 startende i mesterskabet for at dette gennemføres.Vinderen modtager staldplakette samt dækken.

Vinderen modtager staldplakette samt dækken.

(opdateret 15/9 – udgivet 8/9-16)

Tidligere års regler – ej gældende såfremt nyere udgave forefindes!!:

Klubmesterskabsreglerne for Spring og Dressur 2015

Regler for deltagelse i klubmesterskab spring 2015

Rytteren skal være medlem af ARK for at kunne deltage i ARK´s klubmesterskaber.

• Klubmesterskaberne afvikles ved, at ARK ryttere skal starte det højeste program ekvipagen har gennemført efter 1.1.2013 uanset antal fejl i klassen.
  • Klasserne bliver bedømt som stilspringning og der benyttes metode S4
  • Vinderen modtager staldplakette samt dækken
  • Udelukkelser iht. DRF’s seneste OUT. Regler
  • Det er kun tilladt at deltage med en hest/pony i klubmesterskabet

Regler for deltagelse i klubmesterskab dressur 2015

Rytteren skal være medlem af ARK for at kunne deltage i ARK´s klubmesterskaber.

• Klubmesterskaberne afvikles i valgfri klasser. Dog min. LC1
  • Der rides på procent som ganges op efter følgende model: Sværhedsgrad 0 ganges med 1,0 sværhedsgrad 1 ganges med 1,01 sværhedsgrad 2 ganges med 1,02 osv.
  • Der skal være min. 3 tilmeldte i klassen for at den gennemføres.
  • Klasserne bliver bedømt af to dommere
    Vinderen modtager staldplakette samt dækken
September 2015/Stævneudvalg (rettet 8/9-15 + 18/10-15)