ARK følger Persondata forordningen

Som alle sikkert har opdaget – efter modtagelse af en masse mails om hvordan forskellige udbydere håndtere jeres personlige oplysninger – så træder der en ny EU lov i kraft ved midnat idag – gældende fra 25. maj 2018.

Den gælder også Albertslund Rideklub som forening og jer bruger af bl.a. hjemmesider. Det kaldes GDPR eller persondataforordningen på dansk.

Vi har tilrettet hjemmesiden og der er lavet interne regler for bestyrelsens håndtering af medlemsdata og hvornår de skal slettes etc.

Fremadrettet vil der sikkert være behov for tilretninger og lign – men dette er minimumskravene for at overholde loven – herudover kommer der retningslinjer for brug af billeder på hjemmesider og facebook gruppen – som fremadrettet kræver samtykke.

Comments are closed.