Klubmesterskaberne 2018 – Regler

REGLER FOR DELTAGELSE I KLUBMESTERSKABERNE FOR ALBERTSLUND RIDEKLUB 2018

Rytteren skal have betalt medlemskab af Albertslund Rideklub, for at kunne deltage i ARK’s klubmesterskab.
Rytteren forpligtiger sig til at hjælpe til klubmesterskabsstævnerne. Står rytterens navn ikke på hjælperlisterne før stævnet, vil starten blive annulleret og indskud gå tabt.

Klubmesterskaberne afvikles i valgfri klasser.
Spring: min. 80 cm. for heste og 40:50:60 cm. for pony.
Dressur: min. LC1 for hest og pony.

Klubmesterskaberne afvikles ved, at ARK’s ryttere skal starte det højeste dressurprogram/springhøjde ekvipagen har gennemført, uanset procenter/ fejl i klassen, og uanset stævneniveau, iht. kvalifikationsperioden, som omfatter det indeværende og de 2 forudgående stævneår.
Udelukkelser iht. DRF’s seneste OUT. regler.

Der skal være min. 3 tilmeldte i klassen for at denne gennemføres.
Hvis der er under 3 tilmeldte, vil klassen blive slået sammen med henholdsvis  pony/hest, og afviklet sammen.
Hvis der til finalestævnet er under 3 tilmeldte i en klasse, vil klasserne blive slået sammen med henholdsvis pony/hest og der vil kun være ét mesterskab i den pågældende disciplin.

Det er kun tilladt at deltage med én hest/pony i klubmesterskabet.
Der rides over 3 stævner.
2 kvalifikationsstævner og 1 finalestævne.
Der kræves start til mindst et kvalifikationsstævne, for at kunne ride finalestævnet.
Der kan startes i begge kvalifikationsstævnerne, og kun med samme hest/pony.
Det bedste resultat fra et af disse, tæller videre til finalestævnet

SPRING afvikles som stilspringning
Ekvipagen med de sammenlagte højeste point, efter en af kvalifikationsstævnene og Finalestævnet er vinder.

DRESSUR afvikles på procenter, som ganges op efter sværhedsgrader:
Sværhedsgrad 0, ganges op med 1.0
Sværhedsgrad 1, ganges op med 1.01
Sværhedsgrad 2, ganges op med 1,02 osv. osv.
Procenterne bliver først ganget op efter hvert stævne.
Ekvipagen med de sammenlagte højeste procenter, efter en af kvalifikationsstævnene og Finalestævnet er vinder.

På vegne af stævneudvalget – maj 2018