AFLYST! D-Stævne Dressur – 17/18 august 2013 på ARK – AFLYSES (se nyhed)

PROPOSITIONER FOR ALBERTSLUND RIDEKLUBS UDVIDET KLUBSTÆVNE I DRESSUR FOR HEST OG PONY MED KLUBMESTERSKAB – AFLYSES – SE NYHED HER!!

Propositionerne kan læses (HER) – forbehold for skrivefejl

Tilmelding skal ske via DRF GOAFLYST!!!

Stævnet afholdes udendørs hos Albertslund Rideklub, Gamle landevej 24, 2620 Albertslund ( indkørsel via kærmosevej )

SPONSORER:  – (Hvis du er interesseret i at blive sponsor til stævnet kontakt: webmaster@albertslundrideklub.dk)

Trailerparkering på Gamle landevej – kun i den ene side ( der er ikke adgang for trailere på ridecentret )

Indskud i kl. 1-6 + 8-15 + 17-22 + 24-30 kr. 85, – pr. klasse

Indskud i kl. 7+14+19+25 kr. 120,-  pr. klasse

Klubmesterskabs klasserne holdes over begge dage med finale søndag. Der rides min. LB1 Se regler på hjemmesiden www.albertslundrideklub.dk

Opvarmning udendørs på 20×60 dressurbane eller i ridehus 20×60

Stævnet er åbent for distrikt 1 – 5

Udelukkelser i kl. 2-32 iflg. DRF OUT regler

Lørdag Max 90 starter pr. bane, søndag max 70 starter pr. bane.

Prioritet efter først til mølle princippet.

Tilmelding skal ske via DRF GO.

Sidste frist for tilmelding er 6 august 2013. Efteranmeldelse modtages i det omfang tidsplanen tillader det og kun mod dobbelt indskud.

Der udsendes ikke program, men startlister vil være at finde på klubbens hjemmeside www.albertslundrideklub.dk ca. en uge før stævnet.

Henvendelse før og under stævnet kan ske til Anette Løhmann på mail papa@webspeed.dk eller på tlf. 22596102 ( bedst mellem 16 – 21 )

Hjælpere må gerne melde sig og ARK rytter skal melde sig som hjælper via online blanket (kommer senere)