Dansk varmblods hingstekåring i Herning 2015

herning

Vi gentager succesen igen til næste år og tilbyder medlemmer af Albertslund rideklub denne fantastiske tur fra fredag den 6 marts til søndag den 8 marts.

Vi kører af sted fredag eftermiddag omkring kl. 13.00 og er hjemme igen søndag sidst på eftermiddagen.

Med i prisen er kørsel tur/retur, broafgift, overnatning på Vildbjerg sports- og kulturcenter inkl. sengelinned samt morgenmad, gallabillet fredag aften og ikke mindst aftensmad på Bones i Herning by lørdag aften.

Prisen for alt dette er kun kr. 1.000,-

Tilmelding skal ske til Jeanette i stald 1 (Tlf. 50534636) senest mandag den 29. september af hensyn til køb af billetter. Tilmelding er først bindende ved betaling.

Det kræver medlemskab af ARK både i år og næste år at deltage i turen, da klubben giver et rigtig pænt tilskud.

Indbetaling kan foretages på reg. nr. 9570 konto nr. 1267663. Husk at skrive dit navn på indbetalingen.

Endeligt program kommer senere, men har du nogle spørgsmål inden tilmelding er du velkommen til at spørge løs J

Vi håber på endnu en hyggelig tur med masser af hyggeligt samvær.