Klubmesterskab – regler 2019

Ændring i reglerne for KLUBMESTERSKAB 2019

I 2018 skulle man ride 1. og/eller 2. afdeling samt finalen for at være kvalificeret til det endelig resultat. Altså det bedste resultat for afdeling 1 ELLER 2 og så finalen.

I 2019 er det bare de bedste 2 resultater ud af 3. Både i spring og dressur.
Reglen er lavet om, da vi synes det tager mest hensyn til alle. Rider man 1. og 2. afdeling, men ikke finalen, er det altså de to resultater der tæller. Uanset hvilken afdeling man går glip af.

Derudover ganges der op for sværhedsgrad EFTER hver klasse i dressur. Det er kun i det endelige resultat der er ganget op på alle resultater.
– Rider man f.eks. LA2 til 68 % ganges den op, men det ændre ikke resultatet for den pågældende klasse – først til finalestævnet, hvor det endelige resultat for mesterskabet er opgjort, vil den gangede procent gælde for noget.

Stævneudvalg, Lotte