Praktiske oplysninger

Oversigter og kørselsvejledninger

Kørselsvejledning til ridecenteret HER  (link til kort/planlægningsværktøj)

Kort over ridecenteret HER 

Kort over stævnepladsen – spring udendørs HER

 Parkering:

Grundet begrænset parkeringsmuligheder henstiller vi til at al parkering foregår på Gamle Landevej I SAMME SIDE.

Gamle Landevej er lukket for gennemkørsel fra Herstedøstervej, der er dog mulighed for gennemgang med hest.

For at bevare godt naboskab henstilles der ligeledes til høflig selvoprydning efter egne heste, samt at man IKKE benytter cykelstierne til hesteparkering/trækning.

 Ridehusene:

Vi råder over to ridehuse, et 18×53 til opvarmning og et 20×60 med gode handikapforhold og tilhørende cafeteria, opvarmede toiletter, sekretariat og dommertårn. Der er ca. 50 meter mellem de to ridehuse.

 Banerne:

ARK råder over en stor udendørs sand-springbane med nyanlagt hegn. Banen er åben fra maj til september, banen bliver delt op således at der spring-opvarmes i den ene ende og der rides ind via sluse. Yderligere forefindes en ny anlagt i 2010 en 20×60 dressurbane, der kan bruges til yderligere opvarmning.

Cafeteriase her

Staldene:

ARK har 8 stalde med ca. 60 heste ialt – vi henstiller til at fremmede ikke færdes i staldene under stævnet samt at fodring af hestene på ARK er absolut forbudt.

Reglementeret påklædning:

Til træningsstævner bedes ryttere møde op i mørk overdel og lyse bukser, godkendt ridehjelm er naturligvis en selvfølge og skal bæres af alle ryttere til hest på og omkring stævnepladsen.

Ponyryttere skal jvf. Dansk Rideforbund ligeledes bære springvest ved springstævner.

Til klubstævner ser vi gerne at ryttere følger Dansk Rideforbunds Reglement:

Hjælpertimer:

Ryttere der starter fra ARK skal hjælpe til min. 3 timer under stævnet, der vil blive hængt hjælperlister op i det store ridehus før stævnet. Skriver man sig ikke på, vil man blive tildelt en opgave eller udelukket for start.

Stævneudvalgene vil udnytte chancen til at takke de ildsjæle der gang på gang hjælper til så stævnerne bliver en succes.

Betaling for stævner i ARK regi:

Vores stævnekonto er Nykredit Bank A/S  reg. nr. 5470, kontonr. 1712423