Voltiholdet fra ARK vandt søndages stævne på HVR

Maria, Helena S, Katrine, Helena, Maria H, Laura og Nina

HVR (Hvidovre-Avedøre Rideklub) afholdte voltistævne søndag den 7. april 2013 med hold fra hele landet. Fra Albertslund Rideklub (ARK) deltog Team Lambada for første gang med sit nye hold. Holdet består af 6 deltager og en longefører. Voltigering betyder at hesten longeres af longeføren i en taktfast galop – og så er det at de 6 hold deltager skal hoppe, fra jorden, op på hestens ryg og udføre en eller flere øvelser. Dette sker enkeltvis eller flere ad gangen. Der er tale om imponerende akrobatik på hest.

Team Lambada gennemførte de obligatoriske øvelser i første halvdel af stævnet – så de lå nummer et inden den afsluttende disciplin Kür. De betød nerver for deltagerne da de som nyt hold ikke havde fået trænet så meget på Kür programmet. Selvom det var mindre fejl undervejs sluttede holdet på en første plads. Stort tillykke.

DR3 bringer en udsendelse om Voltigering på tirsdag den 9.4.2013 hvor Team Lambada også deltager

Flere billeder på galleriet (HER)

Og omtale i AP Posten netudgaven (HER) – samt på kultursiden (side 36) i denne uge (9/4-2013).